Skip to main content

Saglasnost za objavu i korištenje ličnih podataka

Internacionalni univerzitet u Sarajevu (IUS) poštuje privatnost ličnih podataka i pristupa osjetljivim podacima uz najveće svjetske standarde. Želimo da budete sigurni da će Vaši podaci biti korišteni sa posebnom pažnjom za vrijeme i poslije slanja podataka te se obavezujemo na njihovu zaštitu u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka Bosne i Hercegovine.

U pogledu korištenja, upoznat(a) sam da će IUS podatke koristiti u cilju ispunjenja svrhe vezane za prijavu na testiranje za stipendiju objavljene na webstranici www.ius.edu.ba od strane IUS-a, a u cilju uspostavljanja međusobnog odnosa, te u tom smislu navedene podatke će prikupljati, obrađivati, činiti dostupnim, čuvati i brisati. Moji podaci će biti u bazi podataka Studenske službe IUS-a.

Upoznat(a) sam sa činjenicom da se o meni prikupljaju podaci (JMBG, ime i prezime, spol, e-mail, adresa, broj telefona, podaci o obrazovanju, i sl.) te ovim putem izjavljujem da sam sve razumio/la i saglasan(a) sam da navedene podatke prikuplja i obrađuje Internacionalni univerzitet u Sarajevu (IUS) u skladu sa aktima i Zakonom o zaštiti ličnih podataka Bosne i Hercegovine, kao i da mi se povremeno dostavlja promotivni materijal.

Ovim potvrđujem da sam upoznat(a) sa svojim pravom da saglasnost dajem dobrovoljno i da istu mogu u bilo kojem trenutku putem pismene obavijesti mijenjati, ispravljati, ili brisati. Saglasnost uključuje i uvid u podatke kod trećih lica radi moguće provjere i u cilju prijave na testiranje za stipendiju.

o IUS

Internacionalni univerzitet u Sarajevu - Najbolji privatni univerzitet u Bosni i Hercegovini


 

Katalog IUS-a možete preuzeti ovdje 
 

Featured Posts

Kontakt